Debatten

For at kunne skrive i denne forumgruppe, skal du sørge for at holde en ordentlig tone. Følgende indlæg vil derfor øjeblikkelig blive slettet af administrator:

» indlæg som går ud på at skade, ydmyge, eller nedgøre fanklubben eller dens medlemmer.
» indlæg vedrørende andre arrangementer end dem fanklubben står for
» indlæg som omhandler administrator afgørelser

Husk, at du skal bruge dit eget navn i denne gruppe. Personer uden navn vil blive slettet øjeblikkeligt.

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Frokost i Englehytten

Må jeg takke for et fantastisk arrangement og Gurli du er jo en ren Søren Gericke ved gryderne. Tak for dit store arbejde.

Ærbødigst

Swartz

 

 

Tak for indlæg Jørgen, - dejligt med (lidt) liv på det "rigtige" officielle forum for DE BLÅ/HVIDE ENGLE !

Desværre kunne jeg ikke være med i Englehytten (travl gammel mand med STOR familie !) - Englehytten er FED, - men Fremad Amager's klubhus er altså "hjertet" i klubben - og hér kan ALLE (fraktioner) samles - hvorfor ikke prøve igen ? De kan det dér ude i Frem i Valby (altid en fornøjelse), hvorfor så ikke her i Sundby ??

PS! Iøvrigt dejligt at se, at Fremad Amager faktisk har 2 (to) (gode) målmænd! Rent b(j)ur (!!!) i to kampe - Stærkt !!!

Hej Svend

Debatten har været oppe i bestyrelsen, og vi har tænkt os at vende tilbage til klubhuset efter kampene. Jeg tvivler bare på hvormange blåhvide engle, der vil deltage. Efter min mening, så har den nye forpagter omdannet klubhuset til en arktisk hytte hvor alt fodboldhygge er væk. Jeg tror folk vil vandre ned på 5 øren, men vi skal selvfølgelig prøve at give det en chance.

Ses

Jørgen

© 2020 Udviklet af MTH Design.