Ny formand i De Blå/Hvide Engle

Steen Sørensen (tv.) er ny formand i De Blå/Hvide Engle efter den nu afgående formand Brian Nielsen (th.) (Foto: Martin Timm Holmstav)

Efter 12 år på formandsposten i De Blå/Hvide Engle, har Brian Nielsen valgt at give stafetten videre til den hidtige næstformand Steen Sørensen. 

På et virtuelt bestyrelsesmøde for en uge siden fik Steen Sørensen overdraget formandstitlen, og er foreløbig i spidsen for Fremad Amagers fanklub De Blå/Hvide Engle, indtil generalforsamlingen i september måned. Den nye formand fortsætter dog gerne på posten efter valget om lidt under et halvt år.

»Jeg stiller op som formand til vores generalforsamling til september, og så må vi jo se om jeg bliver valgt eller om der er andre der stiller op«, indleder den nye fanefører, da redaktionen satte formanden stævne til en kort snak omkring det nye hverv og hans forventninger til formandskabet.

»Mine forventninger til at være formand er, at det skal være hyggeligt, at være en del af et større fællesskab og møde en masse nye medlemmer«, fortsætter Steen Sørensen, der ikke havde betænkeligheder ved at sætte sig i formandsstolen for fanklubben, da han blev spurgt.

»Grunden til at jeg har sagt ja til at blive formand er, at jeg har været næstformand i nogle år nu og Brian har valgt, efter mange år som formand, at takke af for denne gang. Jeg glæder mig til at bidrage til fællesskabet og lokal sporten på Amager«, smiler formanden.

Brian Nielsen er efterhånden en institution i De Blå/Hvide Engle. Han blev valgt som formand i 2009, og har fungeret på posten lige siden. Den nu afgående formand er dermed det medlem i bestyrelsen, der har siddet længst tid med den nuværende bestyrelsessammensætning. Det har dog krævet sin mand.

»At være formand for nogle af Danmark bedste fans, er fantastisk, men man bruger også meget tid. Jeg har elsket hvert minut og ser tilbage på det med meget stor glæde«, lyder sammenfatningen fra Brian Nielsen, der stadigvæk mener, at der er mere i fanklubben, men at der gerne må komme andre øjne på.

»Der kommer et tidspunkt, hvor man kører lidt i ring og hvor der skal nye måder og se tingene på, før det kan udvikle sig i den rigtige retning«, påpeger den nu tidligere formand, men lader dog ikke den nye formand i stikken. Der bliver nemlig arbejdet i kulissen frem til den kommende generalforsamling.

»Indtil generalforsamlingen i september kommer jeg til at arbejde på, at Steen (Sørensen – red.) får så nem en opstart som muligt og jeg vil arbejde på at give så megen viden videre som muligt«, forsikrer Brian Nielsen, inden han ser tilbage på de sidste 12 år, hvor De Blå/Hvide Engle har været en del af hverdagen.

»I 12 dejlige år har jeg mødt mange dejlige mennesker. Alle har, hver især, bidraget med at udvikle fanklubben til det den er i dag. Det, jeg tager med, er rigtig mange dejlige minder fra nogle helt vidunderlige oplevelser. Det er lige fra den allerførste bustur, eller rettere, turen blev kørt i min Ford Sierra.

»Jeg fik endda en parkeringsbøde ved Fælledparken. Til nogle fantastisk ture over til vores dejlige venner på Danmarks næstbedste Ø (Bornholm – red.), kuldeshow i Vendsyssel, billigt øl i Svendborg, lækker frokost under Farøbroen og jeg kunne blive ved. Det har aldrig været kedeligt«. 

»Til alle fans, ledere, sponsorer, ejere og til alle dem jeg har glemt. Tak. I er verdensklasse«, afrunder Brian Nielsen.